Päťdesiatnik kradol v kostole počas krstu aj v bare

NETKY.SK • 16 September 2016, 15:19 • 2 min
Päťdesiatnik kradol v kostole počas krstu aj v bare

BRATISLAVA/SVIDNÍK – Policajti odhalili zlodeja, ktorý koncom júna kradol počas krstu v kostole v Giraltovciach a úradoval vo svidníckom bare. Obidva činy má na svedomí 54-ročný muž z obce Čavoj.

slovakia

left justify in out

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, páchateľ v gréckokatolíckom kostole využil nepozornosť prítomných a pobral veci odložené v laviciach. Odniesol si niekoľko dioptrických okuliarov, puzdrá na okuliare, ružence a pár eur. Škody, ktoré tu napáchal, vyčíslili na zhruba 150 eur.

 

O pár dní v bare na Pionierskej ulici vo Svidníku ukradol sklenené popolníky, zobral pár látkových obrúskov, stolové reklamné stojany a sadu detských kociek. Nešlo o jeho prvú krádež, nedávno za priestupok proti majetku vyviazol s pokutou, tentokrát sa však už obvineniu z krádeže nevyhol. Stíhaný je na slobode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona