Päť Slovákov jubilovalo proti Albiónu, Hamšíkov 90. štart

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 14:32 • 2 min
Päť Slovákov jubilovalo proti Albiónu, Hamšíkov 90. štart

BRATISLAVA - V pondelňajšom večernom bezgólovom stretnutí proti Anglicku v základnej B-skupine majstrovstiev Európy až pätica slovenských futbalistov zaokrúhlila počet svojich štartov v reprezentácii.

slovakia

left justify in out

Jubilejný 90. štart v najcennejšom drese si pripísal oporný pilier stredu poľa Marek Hamšík (strelil v nich 19 gólov, pozn.), pravý obranca Peter Pekarík nastúpil na 70. zápas v drese A-mužstva SR, pre záložníka Juraja Kucka to proti "Albiónu" bolo 50. stretnutie za národný tím, krídelník Róbert Mak absolvoval 30. duel.

 

Hrdina pondelňajšieho zápasu na Štadióne Geoffroya Guicharda v Saint Étienne brankár Matúš Kozáčik oslávil svoje 20. vystúpenie za slovenskú reprezentáciu čistým kontom a prispel k tomu, že Slovensko je blízko k postupu do osemfinále kontinentálneho šampionátu vo Francúzsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies