Passenger v utorok vystúpi v bratislavskej Starej tržnici

NETKY.SK • 16 August 2015, 15:22 • 2 min
Passenger v utorok vystúpi v bratislavskej Starej tržnici

BRATISLAVA - Koncert anglického pesničkára Passengera, ktorý v utorok 18. augusta vystúpi v Bratislave, sa presúva z hradu Devín do Starej tržnice. Agentúru SITA o tom informoval Tomáš Tauber z usporiadateľskej agentúry Ore Pole.

slovakia

left justify in out

Dôvodom zmeny je nepriaznivá predpoveď počasia. Meteorológovia totiž na utorok hlásia riziko silných zrážok, ktoré by v kombinácii s nerovným povrchom na Devíne mohli podľa organizátorov predstavovať riziko.


Koncert sa začne o 18:00 vystúpením bratislavského projektu Genius Locci. Následne sa predstaví austrálsky pesničkár Stu Larsen. Passenger, ktorý by sa mal na pódiu objaviť okolo 20:00, plánuje odohrať takmer dvojhodinový koncert zložený zo starších hitov ako aj nových skladieb. Vstupenky v cene 27 eur sú v predaji na webstránke www.orepole.sk a v sieti Ticketportal.


Tridsaťjedenročný Passenger, vlastným menom Michael David Rosenberg, začínal v rovnomennej kapele, s ktorou vydal album Wicked Man's Rest (2007). Skupina sa následne rozpadla, no Rosenberg si ponechal jej názov a pokračoval v hudobnej kariére ako sólista. Vydal nahrávky Wide Eyes Blind Love (2009), Divers & Submarines (2010), Flight Of The Crow (2010), All The Little Lights (2012), Whispers (2014) a Whispers II (2015). Najznámejší je jeho singel Let Her Go, ktorý v britskom singlovom rebríčku obsadil druhú priečku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona