Paška sa ohradzuje proti obvineniam, zváži právne kroky

NETKY.SK • 4 November 2014, 13:32 • 2 min
Paška sa ohradzuje proti obvineniam, zváži právne kroky

BRATISLAVA – Predseda NR SR Pavol Paška sa dôrazne ohradzuje proti medializovaným obvineniam a tvrdeniam, a po právnej analýze zváži právne kroky.

slovakia

left justify in out

"So spomínanou firmou (Medical Group SK - poznámka SITA) nemám nič spoločné. Svoje podnikateľské aktivity som ako minoritný akcionár ukončil pred trinástimi rokmi,“ povedal Paška s tým, že to bolo vo februári roku 2002, teda takmer rok predtým, ako sa vôbec po prvý raz stal poslancom NR SR. „Stačí sa korektne pozrieť do obchodného registra,“ dodal. Podľa Pašku je jasné, prečo sa opozícia v kontexte s blížiacimi sa komunálnymi voľbami uchyľujú k takýmto nehoráznym klamstvám a obvineniam. Stanovisko Pašku tlmočil agentúre SITA jeho hovorca Pavol Chovanec.

 

Niektoré opozičné strany chcú podať návrh na odvolanie Pavla Pašku z funkcie predsedu NR SR. Vinia ho z toho, že práve on je skutočným beneficientom kšeftov v zdravotníctve. Podľa Daniela Lipšica totiž odvolanie Zuzany Zvolenskej a Renáty Zmajkovičovej, ktoré pôsobia skôr ako nastrčené figúrky, je nedostatočné. Kšeft sa totiž netýka len piešťanskej nemocnice, kde pôsobila Zmajkovičová, ale aj Martina a Trenčína.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies