Paška potvrdil, že nebude kandidovať do parlamentu

NETKY.SK • 30 November 2015, 10:13 • 2 min
Paška potvrdil, že nebude kandidovať do parlamentu

BRATISLAVA – Bývalý predseda parlamentu Pavol Paška nebude na kandidačnej listine Smeru-SD pre budúcoročné parlamentné voľby. Potvrdil to v rozhovore pre denník Hospodárske noviny.

slovakia

left justify in out

Paška nechce byť "bludnou ovcou strany" a terčom opozície pre kauzu piešťanského CT. "S Robertom Ficom to máme dávno a po dlhom zvažovaní vyjasnené," povedal pre denník s tým, že premiér sa ho snažil prehovoriť, aby tento krok zvážil.

 

Paška v rozhovore priznal, že ak by dostal ponuku na post ministra zahraničných vecí, určite by sa nad ňou zamyslel. "Funkcia šéfa parlamentu v sebe niesla aj významný zahraničnopolitický rozmer," konštatoval.

 

Na kauze piešťanského CT necíti žiaden podiel viny. "Nemám s ňou nič spoločné. Netuším ani len to, kde je v Piešťanoch nemocnica," uviedol. Z postu predsedu parlamentu ale odstúpil pre ochranu svojej rodiny a nechcel poškodiť strane, ktorú zakladal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona