Paška: Máme na to, aby sme sa nenechali špiniť a urážať

NETKY.SK • 6 December 2014, 14:08 • 2 min
Paška: Máme na to, aby sme sa nenechali špiniť a urážať

NITRA - Máme na to, aby sme sa nemuseli nechať špiniť a urážať. Vo svojom stručnom prejave na slávnostnom sneme Smeru-SD to uviedol podpredseda strany Pavol Paška, ktorý nedávno pre kauzu piešťanského CT a následných protestoch ľudí v uliciach odstúpil z funkcie predsedu NR SR a vzdal sa aj poslaneckého mandátu.

slovakia

left justify in out

"Nenechajte sa špiniť ani urážať. V Bratislave som sa v piatok (5.12.) stretol na nákupe s ľuďmi a jeden chlap mi povedal: Pán Paška, mňa to uráža, uráža to všetkých voličov Smeru-SD, že sa necháte špiniť, že necháte na seba kydať. Nerobte to a stále obhajujte svoje záujmy," reprodukoval údajné slová občana.
      

Paška o sebe tiež povedal, že nie je človek konfliktu, v parlamente ho však znervózňovali niektoré prejavy opozície voči tomu, že ju Smer-SD nepustí k ničomu. "Väčšinová aplikácia sa stala zločinom," povedal Paška.
      

Slávnostný snem Smeru-SD venovaný 15. výročiu založenia strany ukončil jej predseda Robert Fico slovami: "Priatelia, hlavu hore, marec 2016 bude náš". V marci 2016 budú parlamentné voľby. Po týchto slovách odznela hymna EÚ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies