Páru, ktorý pri zostrelení letu MH17 na Ukrajine prišiel o 3 deti, sa narodila dcérka

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 13:59 • 2 min
Páru, ktorý pri zostrelení letu MH17 na Ukrajine prišiel o 3 deti, sa narodila dcérka

PERTH - Austrálskemu páru, ktorého tri deti zahynuli pri zostrelení malajzijského boeingu nad Ukrajinou v júli 2014, sa v utorok narodila dcérka Violet May, informovala stanica BBC.

slovakia

left justify in out

Anthony Maslin a Marite Norrisová prišli o svoje tri deti vo veku 8, 10 a 12 rokov, ktoré cestovali v zostrelenom lietadle so svojím starým otcom Nickom Norrisom späť do Austrálie. Narodenie dcérky Violet označili za "úžasný dar".

 

"Violetin príchod je dôkazom nášho presvedčenia, že láska je silnejšia ako nenávisť," uviedli vo vyhlásení z Perthu, kde žijú. "Ešte stále cítime bolesť, ale Violet a vedomie, že všetky štyri naše deti sú naveky s nami, vnášajú svetlo do našej temnoty," citovala ich tlačová agentúra Reuters.

 

Let MH17 spoločnosti Malaysia Airlines smerujúci z Amsterdamu do Kuala Lumpuru bol zostrelený počas preletu nad nepokojnou východnou Ukrajinou. Pri havárii lietadla zomrelo všetkých 298 cestujúcich a členov posádky, vrátane 80 detí.

 

Lietadlo zasiahla raketová strela Buk typu zem-vzduch ruskej výroby. Západní predstavitelia a ukrajinská vláda obvinili z činu povstalcov podporovaných Ruskom. Ruské orgány však akúkoľvek zodpovednosť odmietli a naopak zo zostrelenia civilného dopravného lietadla obvinili ukrajinské vládne sily.

 

img

Violet May Maslin



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies