Partizán rezort: Zážitkový pobyt s prírodou ako na dlani

NETKY.SK • 28 Október 2016, 12:05 • 2 min
Partizán rezort: Zážitkový pobyt s prírodou ako na dlani

OBYCE - Jedinečný pobyt v splynutí s prírodou, spestrený chutným jedlom a nespočetným množstvom možností ako stráviť deň. Panenská príroda ako na dlani a ticho, v ktorom počuť iba štebot vtákov. Ak hľadáte presne toto, ste na správnej adrese.

slovakia

left justify in out

Rezort Partizán v nádernom tichu hôr a pritom nie veľmi ďaleko od civilizácie je obľúbeným miestom na teambuildingové akcie, svadby, stretávky, firemné prezentácie či rodinné oslavy. „Ľudia sa tu určite zabavia. Okrem prechádzky v prírode majú možnosť využiť multifunkčné ihrisko, moderné streetworkoutové ihrisko, vyskúšať si streľbu zo vzduchovky alebo brokovnice, zmerať si sily pri varení gulášu, či absolvovať ochutnávku vína. Pre deti sme pripravili nemalé detské ihrisko s množstvom zábavných atrakcií, či domček na strome,“ hovorí Katarína Benčová, manažérka Partizán rezortu. Dajú sa tu zorganizovať svadby v prírode a penzión pravidelne usporadúva piatkové koncerty. Keď je dobré počasie, bývajú vonku v prírode. 

 

Reštaurácia má kapacitu pre 150 hostí. Pôsobí tu vychytený šéfkuchár so skúsenosťami z viacerých štátov. „Máme napríklad zákazníkov, ktorí k nám pravidelne chodia kvôli kuchyni až z Nitry,“ hovorí Katarína Benčová. Reštaurácia Partizán rezortu pripravuje lahôdky z najkvalitnejších surovín, ktoré prešpikuje produktmi z najbližšieho okolia, napríklad obyckým medom, vlastnými bylinkami či domácim syrom. V penzióne majú zákazníci na výber exkluzívne apartmány aj izby pre menej náročných. Ak teda chcete stráviť s priateľmi, rodinou či kolegami pekné chvíle v úžasnom prostredí, Partizíán rezort je pre vás ako stvorený. Nájdete ho, keď odbočíte z cesty medzi Obycami a Jedovými Kostoľanmi priamo do hory.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies