Partizan Belehrad nevzdáva boj o Kopúnka

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 13:12 • 2 min
Partizan Belehrad nevzdáva boj o Kopúnka

BELEHRAD - Srbský futbalový klub Partizan Belehrad by rád získal do mužstva člena širšieho kádra slovenskej reprezentácie Kamila Kopúnka.

slovakia

left justify in out

Podľa srbských portálov telegraf.rs a novosti.rs klub obnovil kontakt a rokovania s 29-ročným defenzívnym stredopoliarom, ktorý vybojoval v uplynulej sezóne s bratislavským Slovanom titul šampióna Corgoň ligy. Športový riaditeľ Partizanu Albert Nadj podľa spomenutých zdrojov informoval, že Kopúnek by mohol posilniť Belehradčanov v blízkej budúcnosti, a ak sa dohodnú s hráčom na podmienkach prestupu, čoskoro by mohol podpísať s Partizanom zmluvu. Problémom by mohlo byť podľa Nadja zostávajúcich šesť mesiacov platného kontraktu Kopúnka so Slovanom, ktorý vyprší v decembri 2013. V letnom prestupovom období by Slovan zinkasoval za prestup finančnú kompenzáciu, v zime by Kopúnek mohol odísť ako hráč bez zmluvy bez nároku na peňažnú čiastku pre Slovan.

"Záujemcov je viac, sú tu nejaké ponuky. O Kamila bol interes aj u trénera Vladimíra Weissa v kazašskom Kajrate Almaty, či z najvyššej maďarskej súťaže," povedal začiatkom týždňa Petr Kašpar na margo aktuálnej situácie ohľadom 29-ročného záložníka, ktorý pôsobil aj v Spartaku Trnava, talianskom AS Bari a ruskom Saturne Moskovská oblasť. 

Kopúnek sa do povedomia futbalového sveta dostal predovšetkým ako strelec víťazného gólu v zápase Slovenska proti Taliansku (3:2) na majstrovstvách sveta 2010 v JAR. Špecializovaný portál transfermarkt.de odhaduje Kopúnkovu cenu na 400 000 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona