Parrosa už prepustili z nemocnice, má otras mozgu

NETKY.SK • 3 Október 2013, 09:44 • 2 min
Parrosa už prepustili z nemocnice, má otras mozgu

MONTREAL - Hokejistu Montrealu Canadiens Georgea Parrosa, ktorý sa škaredo zranil v otváracom zápase 97. ročníka NHL proti Torontu (3:4), už prepustili z nemocnice. Kanadský bitkár utrpel pri dopade tvárou na ľad otras mozgu a čaká ho podľa lekárov bližšie neurčená pauza.

slovakia

left justify in out

Parros, ktorý posilnil Canadiens v lete ako voľný hráč, sa nešťastne zranil pri bitke s Coltonom Orrom v tretej tretine. Tridsaťtriročný útočník chcel súperovi zasadiť úder, keď ho ten stiahol k zemi a Parros nešťastne dopadol bradou na ľad. Desať minút potom ležal v bedzvedomí na ľade. Zraneného hráča sa okamžite ujali lekári, z ľadu ho vyniesli na pojazdných nosdilách a následne previezli sanitkou do nemocnice, kde bol údajne už pri vedomí.

Skúsený krídelník neskôr normálne komunikoval s okolím a v stredu ráno ho doktori pustili do domácej liečby. "Ďakujem všetkým za podporu," uviedol pár hodín po stretnutí na svojom twitterovom účte. Zatiaľ zostáva otázne, kedy sa bude môcť Parros vrátiť na ľad, jeho spoluhráči dúfajú, že to bude čoskoro. "Ako ho poznám, veľmi rýchlo sa vylieči a onedlho bude opäť v našej zostave," verí útočník Montrealu Brendan Gallagher.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies