Parros sa stal šéfom oddelenia pre hráčsku bezpečnosť

NETKY.SK • 9 September 2017, 09:37 • 2 min
Parros sa stal šéfom oddelenia pre hráčsku bezpečnosť

NEW YORK - Bývalý americký hokejista George Parros sa stal šéfom oddelenia pre hráčsku bezpečnosť NHL. Niekdajší vyhlásený bitkár, ktorý nahradil na pozícii Stephanea Quintala, verí, že mu bude v novej funkcii prínosom jeho profiligová kariéra, počas ktorej sa 159-krát pobil a nazbieral 1127 trestných minút.

slovakia

left justify in out

"Hral som tak fyzicky, ako vari nikto iný, pritom som počas kariéry nedostal ani raz dištanc či pokutu. Viem totiž, kde je hranica. Viem, ako chrániť svojich spoluhráčov bez toho, aby som niekoho zranil," citovala 37-ročného Parrosa agentúra AP.

 

Bývalý hráč Los Angeles, Colorada, Anaheimu, Floridy či Montrealu sa chce vo svojej funkcii zamerať najmä na fauly hokejkou, napríklad na sekania, akým sa v minulej sezóne prezentoval kapitán Pittsburghu Sidney Crosby na Marca Methota z Ottawy.

 

Aj fauly vysokou hokejkou v podaní Gustava Nyquista či Duncana Keitha by zrejme odmenil tvrdšími trestami.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies