Paroubek odmietol ponuku stať sa veľvyslancom v Rakúsku

NETKY.SK • 26 August 2010, 07:18 • 2 min
Paroubek odmietol ponuku stať sa veľvyslancom v Rakúsku

Paroubek odmietol ponuku stať sa veľvyslancom v Rakúsku

slovakia

left justify in out

img

Niekdajší český premiér Jiří Paroubek odmietol údajne ponuku na post veľvyslanca ČR v Rakúsku. Informoval o tom webový portál idnes.cz s odvolaním sa na nemenovaný zdroj.
      Bývalému lídrovi ČSSD, ktorý je teraz iba radovým poslancom, to vraj ponúkla materská strana v priebehu letných prázdnin.
      Paroubek ponuku odmietol, čím diskusia skončila, uviedol zdroj blízky vedeniu ČSSD.
      Podľa slov samotného politika explicitne nikdy takúto ponuku nedostal a ani by ju neakceptoval. "Nemyslím si, že potrebujem pozíciu, ktorú by niekto mohol vydávať za trafiku pre mňa," uviedol v esemeske pre český denník MF Dnes niekdajší premiér.
      Stále platí, že sa chce sústrediť na prácu v rozpočtovom výbore Poslaneckej snemovne, špekulácie o jeho kandidatúre do Senátu sa zatiaľ nepotvrdili, šance by vraj mal v prípade priamej voľby prezidenta republiky. Jasnej odpovedi na prípadnú budúcnosť na pražskom Hrade sa však doteraz vyhýbal.

Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies