Parmu zachránil sponzor - iba na jeden zápas

NETKY.SK • 27 Február 2015, 16:01 • 2 min
Parmu zachránil sponzor - iba na jeden zápas

PARMA - Futbalisti talianskej Parmy majú sponzora, ktorý im uhradí výdavky spojené s nedeľňajším zápasom najvyššej domácej súťaže v Janove proti FC.

slovakia

left justify in out

Nemenovaná firma poskytne poslednému tímu tabuľky 20-tisíc eur na pokrytie nákladov na cestu autobusom a ubytovanie v hoteli. Hráči, ktorí v tejto sezóne ešte nevideli výplaty a najnovšie si už musia svojpomocne aj prať dresy, napriek tomu zvažujú bojkot zápasu.

 

Finančná situácia Parmy sa zhoršuje zo dňa na deň. Futbalisti boli dokonca pripravení vyraziť do Turína vlastnými autami, nechceli dopustiť, aby mužstvu odložili aj ďalší súboj. V nedeľu totiž nenastúpili na domáci duel s Udinese, lebo klub nemal financie na zaplatenie elektrickej energie a bezpečnostnej služby. 

Hráčska asociácia prejaví solidaritu s kolegami z Parmy tým, že sa všetky plánované zápasy víkendového 25. kola začnú so štvrťhodinovým meškaním. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona