Parma dlhuje ešte štyrom hráčom vrátane Haraslína

NETKY.SK • 14 Február 2015, 11:02 • 2 min
Parma dlhuje ešte štyrom hráčom vrátane Haraslína

PARMA - Situácia v talianskom futbalovom klube FC Parma sa po zmene majiteľa uberá správnym smerom.

slovakia

left justify in out

Podľa najnovších informácií, ktoré zverejnil portál italianfootballdaily.com, klub z regiónu Emilia-Romagna dlhuje peniaze už len štyrom hráčom vrátane mladého Slováka Lukáša Haraslína. Okrem 18-ročného rodáka z Bratislavy stále čakajú na svoje financie aj Cristóbal Jorquera, Andi Lila a Massimo Gobbi. V budúcich dňoch by sa malo dočkať aj zvyšné kvarteto hráčov.

 

Ako je známe, v FC Parma sa striedajú majitelia a prezidenti ako inde tréneri. V pondelok sa na Štadióne Ennia Tardiniho "ujal vlády" Giampietro Manenti, ktorý organizáciu kúpil minulý týždeň od rusko-cyperského konzorcia. Na pozícii prezidenta vystriedal odstupujúceho Ermira Kodru. 

 

Po 22. kole figuruje Parma na poslednej priečke najvyššej talianskej futbalovej súťaže so ziskom len 9 bodov. Klub má pod zmluvou vyše 160 hráčov vrátane Slovákov Pavla Bajzu a spomenutého Lukáša Haraslína a topí sa v dlhoch. Pre neskoré plnenie finančných záväzkov dokonca v jesennej časti prišlo o jeden bod v tabuľke Serie A. 

 

Nové vedenie klubu musí vyrovnať dlhy do 16. februára, aby sa vyhlo ďalším sankciám. Predchádzajúci majitelia kúpili tím v decembri od podnikateľa Tommasa Ghirardiho a jeho spoločnosti Eventi Sportivi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies