Parlament si prezerajú stovky ľudí, Pellegriniho záujem teší

NETKY.SK • 1 September 2015, 15:05 • 2 min
Parlament si prezerajú stovky ľudí, Pellegriniho záujem teší

BRATISLAVA - Národná rada je dnes celý deň otvorená pre verejnosť. Ľudia si môžu pozrieť aj priestory, do ktorých sa bežne nedostanú, vrátane rokovacej sály a reprezentačných priestorov Bratislavského hradu. V tých ústavní činitelia prijímajú zahraničné návštevy.

slovakia

left justify in out

Parlament otvoril svoje brány o pol desiatej ráno, prezerajú si ho stovky ľudí. Prvú prehliadku urobil návštevníkom predseda zákonodarného zboru Peter Pellegrini. Na dnes im prenechal svoje kreslo. "Na tomto kresielku už sedelo pár detí, fotili sa pri ňom a celkom ich to baví. Takže nie je to len moje kreslo," poznamenal Pellegrini, ktorý je rád, že ľudia majú o parlament záujem.

 

img

 

"Veľmi ma teší záujem ľudí a hlavne pozitívne reakcie. Ľudia chcú vidieť parlament, chcú vidieť hrad a tak sa z toho nesmierne teším," uviedol. Zatiaľ na neho vraj nikto nekričal, ale keby prišla kritika, vypočul by si ju. "Sme tu na to, aby sme si vypočuli aj dobré veci, ale aj kritiku. Veď nie každý všetko robí úplne najlepšie," doplnil.

 

img

 

Poslanecké kluby si pre ľudí pripravili svoj program. Rozdávajú balóny, letáky s prioritami svojej strany a rôzne ďalšie upomienkové predmety vrátane podpiskariet. Podpisy rozdávali všetci, ktorí svoje karty mali, vrátane Pellegriniho. Ako filmová hviezda sa počas autogramiády necítil. "Ale je to príjemné," podotkol.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona