Parker sa oženil a predĺžil so Spurs zmluvu o tri roky

NETKY.SK • 4 August 2014, 08:04 • 2 min
Parker sa oženil a predĺžil so Spurs zmluvu o tri roky

SAN ANTONIO - Francúzsky basketbalista pôsobiaci v NBA Tony Parker sa v sobotu druhýkrát oženil. Na ceremónii v San Antioniu si zobral za ženu svoju snúbenicu, francúzsku novinárku, Axelle Francinovú, s ktorou má niekoľkomesačného syna Josha.

slovakia

left justify in out

"Bolo to len malé zhromaždenie," povedala americkým novinám People jedna z pracovníčok, ktorá sa zúčastnila na obrade. Neskôr dodala: "Hosťom chcel Parker ukázať trochu klasického ´country´ životného štýlu." Francúz má už za sebou štvorročné manželstvo - s americkou herečkou Evou Longoriou. Rozišli sa v roku 2011. 

 

Pre tridsaťdvaročného rozohrávača nešlo o jedinú dobrú správu ostatných dní. Parker totiž predĺžil so svojím súčasným klubom San Antonio Spurs kontrakt o ďalšie tri roky, počas ktorých zarobí v prepočte viac než 32 miliónov eur. "Som veľmi šťastný. Za Spurs chcem hrať do konca kariéry," uviedol nadšene štvornásobný a zároveň úradujúci šampión NBA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona