Parker sa ospravedlnil za výrok o 'teplošoch'

NETKY.SK • 24 September 2013, 16:44 • 2 min
Parker sa ospravedlnil za výrok o 'teplošoch'

ĽUBĽANA - Najužitočnejší hráč uplynulých majstrovstiev Európy basketbalistov Tony Parker sa ospravedlnil za svoj nevhodný výrok po piatkovom semifinálovom víťazstve nad Španielskom, v ktorom Francúzi zvíťazili 75:72 po predĺžení, čo im otvorilo cestu k premiérovému titulu v histórii.

slovakia

left justify in out

Zverenci Vincenta Colleta zaostávali po dvadsiatich minútach predmetného duelu 20:34, ale vedení práve najlepším Európanom súčasnosti v NBA Tonym Parkerom v závere duelu vybojovali predĺženie a v ňom dokonali obrat.

"V prvom polčase sme hrali ako 'teploši'," narážal na slabý výkon svojho tímu Parker, autor 32 bodov, a uvedomujúc si prešľap sa na ďalšej tlačovej besede kajal. "Rád by som sa ospravedlnil komunite gayov. Nechcel som nikoho uraziť. Ak sa tak stalo, ospravedlňujem sa. Vôbec v tom nebol úmysel," poznamenal 31-ročný stredný rozohrávač.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies