Park Ji-sung odchádza z Manchesteru United do Queens Park Rangers

NETKY.SK • 10 Júl 2012, 04:50 • 2 min
Park Ji-sung odchádza z Manchesteru United do Queens Park Rangers

Park Ji-sung odchádza z Manchesteru United do Queens Park Rangers - Futbal Klub anglickej futbalovej Premier League Queens Park Rangers pokračuje v posilňovaní kádra, keď z Manchestru United získal kórejského stredopoliara Park Ji-sunga. Je to skvelý ťah

slovakia

left justify in out

img

Klub anglickej futbalovej Premier League Queens Park Rangers pokračuje v posilňovaní kádra, keď z Manchestru United získal kórejského stredopoliara Park Ji-sunga.
      "Je to skvelý ťah klubu," vyhlásil tréner QPR Mark Hughes. Park podpísal s novým zamestnávateľom dvojročný kontrakt, odstupné pre United sa pohybuje na úrovni 5 miliónov libier.
      Tridsaťjedenročný Park odohral za United viac ako 200 duelov a v roku 2009 bol vôbec prvým ázijským hráčom, ktorý sa predstavil vo finále Ligy majstrov. Queens Park sa v uplynulej sezóne zachránil v najvyššej súťaži v poslednej chvíli, v novej má však vyššie ambície. Už pred Parkom získal klub z Manchestru United na ročné hosťovanie mladého obrancu Fabia Da Silvu a podľa majiteľa chce získať ešte ďalších troch-štyroch hráčov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies