Parížanov a Ibrahimoviča nezastavil ani Olympique Marseille

NETKY.SK • 8 Február 2016, 12:09 • 2 min
Parížanov a Ibrahimoviča nezastavil ani Olympique Marseille

PARÍŽ - Parížsky víťazný marš najvyššou francúzskou futbalovou súťažou pokračuje, rozbehnutých PSG nezastavil ani veľký rival z juhu krajiny Olympique Marseille.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom šlágri 25. kola sa na Stade Vélodrome zrodilo víťazstvo obhajcu titulu a neohrozeného lídra 2:1. Opäť s významnou pečaťou najlepšieho kanoniera súťaže Zlatana Ibrahimoviča. Švédsky útočník už v 2. minúte otvoril skóre a po zmene strán za nerozhodného stavu 1:1 prihral na víťazný presný zásah Ángela di Maríu. Za domácich sa strelecky presadil zo sólovej akcie Rémy Cabella. PSG natiahol ligovú šnúru bez prehry už na 34 zápasov a každým kolom zveľaďuje rekord súťaže. Stále platí, že tím z Parku princov naposledy podľahol 15. marca v Bordeaux. Ibrahimovič strelil už svoj 21. gól v tejto sezóne Ligue 1.

 

"Marseille nám narobilo veľa problémov. Poriadne nás prevetrali, prinútili nás spáchať veľké množstvo technických chýb. Príliš rýchlo sme strácali loptu, chýbala nám trpezlivosť," neskrýval tréner PSG Laurent Blanc. "Žiaden tím nie je neporaziteľný. Ale ak sa nám bude dariť ako doteraz, môžeme sezónu dotiahnuť do konca bez jedinej prehry," myslí si kapitán víťazov Thiago Silva.

 

Marseille doma naplno nebodovalo od 13. septembra, večného rivala z hlavného mesta nezdolalo od roku 2011. "Zase sme prehrali na vlastnom štadióne, sme z toho znechutení. Nevieme využiť naše šance," komentoval Cabella, stredopoliar 10. tímu tabuľky Ligue 1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies