Paríž SG zvíťazil nad Racingom Lens 3:1, rozhodca vylúčil troch hráčov

NETKY.SK • 18 Október 2014, 07:10 • 2 min
Paríž SG zvíťazil nad Racingom Lens 3:1, rozhodca vylúčil troch hráčov

PARÍŽ - Futbalisti Paríža St. Germain zvíťazili v piatkovom zápase 10. kola francúzskej Ligue 1 nad nováčikom Racingom Lens 3:1.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Laurenta Blanca sa priblížili k lídrovi súťaže Olympique Marseille na rozdiel štyroch bodov, provensálsky tím však má k dobru nedeľňajší domáci duel s Toulouse. Už v utorok čaká na Paríž dôležitý súboj v Lige majstrov na pôde APOELu Nikózia.
      

Duel Lens - PSG sa hral na národnom štadióne Stade de France a mal pikantnú príchuť pre kormidelníka Racingu Antoinea Kombouareho, ktorý v minulosti hráčsky aj trénersky pôsobil v PSG. Jeho tím viedol po góle Coulibalyho, no ešte do prestávky Cabaye a Maxwell naklonili misky váh na stranu favorita. Ten hral bez viacerých zranených opôr - Zlatana Ibrahimoviča, Thiaga Silvu, Ezequiela Lavezziho, Davida Luiza, Marquinhosa či Lucasa Digneho.
      

Krátko po prestávke Cavani zvýšil z jedenástky na 3:1, no zápas nedohral, keď v krátkom čase dostal dve žlté karty. Z tímu RC Lens sa porúčali predčasne pod sprchy až dvaja hráči - Gbamin a Le Moigne.
 

Francúzska liga - 10. kolo:
Racing Lens - Paríž SG 1:3 (1:2)
Góly: 10. Coulibaly - 28. Cabaye, 34. Maxwell, 54. Cavani (z 11 m), ČK: 53. Gbamin, 60. Le Moigne - 58. Cavani
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona