Paríž SG podpísal päťročnú zmluvu s nemeckým brankárom Trappom

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 15:39 • 2 min
Paríž SG podpísal päťročnú zmluvu s nemeckým brankárom Trappom

BERLÍN - Novou posilou francúzskeho futbalového šampióna Paríža St. Germain sa stal nemecký brankár Kevin Trapp. Zmluvu na päť sezón podpísali obe zainteresované strany v stredu, presne v deň 25. narodenín teraz už bývalého brankára Eintrachtu Frankfurt. Parížania za neho zaplatili čiastku na úrovni 9 miliónov eur. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Trapp sa pripojí k mužstvu v prípravnom kempe v rakúskom meste Thaya, pričom už v nedeľu by mohol debutovať medzi žrďami nového zamestnávateľa v priateľskom súboji s Wiener SC.

 

Kariéra Trappa odštartovala v Kaiserlauterne, od roku 2012 pôsobil vo Frankfurte. V nemeckej bundeslige odchytal 114 zápasov a bol členom mládežníckych výberov svojej krajiny. Na debut v národnom A-tíme stále čaká, v júni sa už ocitol v nominácii na súboj kvalifikácie EURO 2016 s Gibraltárom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies