Paríž Saint-Germain oslavuje titul po 19 rokoch

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 23:22 • 2 min
Paríž Saint-Germain oslavuje titul po 19 rokoch

LYON - Futbalisti Paríža Saint-Germain využili svoju druhú šancu na zisk prvého francúzskeho majstrovského titulu po 19 rokoch, keď zvíťazili v nedeľňajšom večernom zápase na ihrisku Olympique Lyon tesne 1:0. PSG sa teší celkovo zo svojho tretieho titulu, predtým ho získal aj v rokoch 1994 a 1986.

slovakia

left justify in out

O jediný presný zásah stretnutia sa postaral po bezgólovom prvom polčase francúzsky krídelník Parížanov Jérémy Ménez, ktorý uspel v 53. min po prihrávke Thiaga Mottu.

Zverenci trénera Carla Ancelottiho majú dve kolá pred koncom Ligue 1 v sezóne 2012/2013 na čele tabuľky nedostihnuteľný sedembodový náskok pred druhým Olympique Marseille, ktorý zvládol svoj sobotňajší domáci duel proti FC Toulouse (2:1). Marseille si "vďaka" prehre Lyonu zabezpečil účasť v skupinovej fáze nasledujúceho ročníka Ligy majstrov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona