Paríž bude aj bez Nadala, Čiliča a Gulbisa

NETKY.SK • 24 Október 2014, 13:34 • 2 min
Paríž bude aj bez Nadala, Čiliča a Gulbisa

BRATISLAVA - Španielsky tenista Rafael Nadal, Chorvát Marin Čilič a Lotyš Ernests Gulbis sa odhlásili z budúcotýždňového turnaja ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas na tvrdom povrchu v hale Palais Omnisports v Paríži-Bercy.

slovakia

left justify in out

Nadal v tomto období hrá "podmienečne" vzhľadom na nedávne problémy so slepým črevom. Čilič zásluhou svojho triumfu na newyorských grandslamových US Open už má istotu práva štartu na koncosezónnom šampionáte ATP World Tour Finals 9. - 16. novembra v Londýne aj pre prípad, že neskončí na niektorom z prvých ôsmich miest v bodovaní "Race". 

 

Dávnejšie je známe, že vo francúzskej metropole nebudú z oprávnených hráčov štartovať ani Argentínčan Juan Martín Del Potro a Španiel Nicolás Almagro. Spod čiary nevyužili šancu Nemec Tommy Haas a Čech Radek Štěpánek. 

 

Do "main draw" sa vzhľadom na uvedené absencie posunuli Uruguajčan Pablo Cuevas, Portugalčan Joao Sousa, Poliak Jerzy Janowicz, Kanaďan Vasek Pospisil a Španiel Pablo Andújar. Prvým čakateľom teraz je Belgičan David Goffin. Titul bude obhajovať Srb Novak Djokovič už ako otecko syna Stefana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona