Parise nedohral zápas v St. Louis

NETKY.SK • 26 November 2013, 08:52 • 2 min
Parise nedohral zápas v St. Louis

ST. LOUIS - Najproduktívnejší hráč Minnesoty Wild Zach Parise nedohral nočný zápas NHL na ľade St. Louis. Reprezentant USA vynechal väčšinu druhej tretiny a celú tretiu a Minnesota bez neho prehrala 0:3, keď čisté konto zaznamenal slovenský brankár Jaroslav Halák.

slovakia

left justify in out

Parise inkasoval ešte v prvej tretine strelu do nohy z hokejky najproduktívnejšieho hráča Blues Alexandra Steena a s bolestivou grimasou odkorčuľoval na striedačku. V druhej tretine ešte absolvoval tri striedania, ale potom definitívne scénu opustil. "Uvidíme, ako mi bude zajtra," povedal Parise. Vedenie Wild označilo jeho zranenie za krátkodobé. Dvadsaťdeväťročný krídelník odohral počas 13-tich striedaní 11 minút a dve sekundy a strelil aj gól, ale ten mu rozhodcovia pre hru so zdvihnutou hokejkou neuznali.

"Parise je špičkový hráč a chýbal nám. Naši hráči však ukázali charakter a bojovali aj bez neho. Neviem v akom je stave, ale dúfam, že čo najskôr nastúpi," povedal po zápase tréner Minnesoty Mike Yeo.  Parise v 24 zápasoch zaznamenal 22 bodov (11+11) a je 22. najproduktívnejším hráčom NHL. V tabuľke najaktívnejších strelcov je so 106 pokusmi druhý za ruským útočníkom Washingtonu Alexandrom Ovečkinon, ktorý pálil 123-krát. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies