Párik sexoval na lavičke v parku, zatklo ich 25 policajtov!

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 16:30 • 2 min
Párik sexoval na lavičke v parku, zatklo ich 25 policajtov!

UPPER DARBY – Policajný zásah ako pri lúpeži banky. Jennifer Harveyovú (41) a Richard McBrida (37) zatklo 25 policajtov počas toho ako si to „rozdávali“ v parku na lavičke pri bejzbalovom ihrisku.

slovakia

left justify in out

Všetci policajti boli na bicykloch a ich počet bol preto tak vysoký, pretože v parku prebiehala tzv. škola bicyklovania, kde príslušníci policajného zboru učia deti bezpečnosti na bicykloch. „Učíme deti bezpečnej jazde na bicykli a zrazu som ich uvidel. Žena bola ohnutá cez lavičku a zozadu bol muž s nohavicami spustenými pri členkoch,“ opísal sexuálne hrátky policajný dôstojník Michael Chitwood.

Párik milencov policajný zásah vydesil. „Predstavte si, že na vás vybehne 25 policajtov,“ povedal Chitwood. „Boli rovnako prekvapený ako my.“ Harveyová and McBride boli obvinený z obscénneho správania a pohoršovania verejnosti.  Momentálne sú na slobode, pretože boli pustení na kauciu. Súdne pojednávanie s milencami začne 10. Júla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies