Pardubice českým majstrom, Bartek: "Krásny pocit po náročnom play off"

NETKY.SK • 20 Apríl 2012, 07:08 • 2 min
Pardubice českým majstrom, Bartek: "Krásny pocit po náročnom play off"

Pardubice českým majstrom, Bartek: "Krásny pocit po náročnom play off"

slovakia

left justify in out

img

Martin Bartek, útočník Pardubíc: "Je to krásne, neuveriteľný pocit. Bolo to náročné play off, ale zvládli sme to a ukázali veľkú silu nášho mužstva. Po tej sezóne, čo som bol zranený, je to pre mňa obrovský úspech. Brnu sa hralo doma ťažko pod tlakom za stavu 2:3 na zápasy. Pre nás bolo dôležité, že sme v tomto rozhodujúcom šiestom stretnutí dali úvodný gól, hoci domáci vyrovnali. Snažili sme sa strážiť stredné pásmo, oni búšili do plných. Mali síce šance, ale veľa toho pochytal brankár Růžička a podarilo sa nám premeniť niektoré brejky. Domáci sa provokovať, dokonca aj mňa sa snažili vyprovokovať Slovák Malec, ale potom sme si to vysvetlili, že to nebolo nič osobné. Myslím, že tie provokácie patria k tomu, my by sme v ich situácii robili to isté."

Radovan Somík, útočník Pardubíc: "Fantastické pocity, pretože celá séria play off nám zobrala nesmierne veľa síl. Hrali sme sériu na sedem zápasov, druhú na šesť a teraz opäť na šesť, takže o to sladšie je to víťazstvo a radosť. V dnešnom stretnutí sme sa nechceli nechať vyprovokovať, vedeli sme, čo potrebujeme. Išli sme do zápasu s tým, aby sme čo najdlhšie neinkasovali gól a ustrážili stredné pásmo. Darilo sa mi v play off osobne, ale tie kanadské body už vnímam ako bonus. Pred dvomi som získal s Pardubicami tiež titul, ale vtedy to bolo skoro všetko na štyri zápasy. V tohtoročnej play off sme v siedmom zápase s Vítkovicami nás delilo 30 sekúnd od vyradenia, nakoniec sme to vyhrali a získali titul. To športové šťastie je vrtkavé a teraz sa otočilo k nám."

Martin Šagát, útočník Pardubíc: "Mal som sezónu so zraneniami, hral som aj za Ústí nad Labem, takže takýto záver je ako z rozprávky. Nemôžem tomu uveriť, že teraz tu stojím s cigárou v ruke a oslavujem titul. Je to pre mňa prvý majstrovský titul, takže to ani neviem vyjadriť slovami. Teraz kričím v kabíne so spoluhráčmi a zložili sme poslednú dvanástu skladačku do plastickej mozaiky na tabuli s majstrovským pohárom, ktorú sme skladali počas celej play off."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies