Pardew novým trénerom Crystal Palace

NETKY.SK • 3 Január 2015, 11:22 • 2 min
Pardew novým trénerom Crystal Palace

LONDÝN - Alan Pardew sa stal novým trénerom futbalistov Crystal Palace. Skúsený kouč prichádza na juh Londýna z Newcastlu United, kde do piatka pôsobil od roku 2010. Ako informovala agentúra Reuters, Pardew v sobotu dopoludnia podpísal s "orlami" triapolročnú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Na trénerskej lavičke nahradí Neila Warnocka, ktorého vedenie klubu uvoľnilo z funkcie minulý týždeň. Dôvodom boli neuspokojivé výsledky mužstva, ktorému po 20 kolách patrí v tabuľke Premier League so ziskom 17 bodov až 18. priečka.
      

"Som poctený, že od dnešného dňa budem trénerom Crystal Palace. Prichádzam do známeho prostredia. Čaká nás veľa práce, aby sme klub posunuli na vyššie priečky a vyhli sa tak zostupu," uviedol po podpise zmluvy Pardew, ktorý obliekal dres juholondýnskeho klubu ako hráč v období rokov 1987 až 1991.
      

Pardew viedol Newcastle od roku 2010, z aktívnych trénerov v Premier League iba kouč Arsenalu Arsene Wenger sedel na lavičke jedného tímu dlhšie ako on. United v roku 2012 doviedol k piatemu miestu v tabuľke. V poslednom čase sa však vyhrotil jeho napätý vzťah s majiteľom klubu Mikeom Ashleym, niekoľkokrát sa dostal do konfliktu aj s fanúšikmi Newcastlu.
      

Pardewa čaká premiéra v novom pôsobisku už v nedeľu, Crystal Palace si v súboji FA Cupu zmerajú sily s Doverom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies