Pardew dostal povolenie na rokovanie s Crystal Palace

NETKY.SK • 30 December 2014, 12:48 • 2 min
Pardew dostal povolenie na rokovanie s Crystal Palace

NEWCASTLE UPON TYNE - Najhorúcejším kandidátom na uvoľnený post trénera anglického futbalového klubu Crystal Palace po Neilovi Warnockovi je Alan Pardew.

slovakia

left justify in out

Jeho súčasný zamestnávateľ Newcastle United na svojej oficiálnej stránke zverejnil stanovisko, podľa ktorého dostal 53-ročný anglický kouč povolenie rokovať s tímom z juhovýchodného Londýna. "Crystal Palace ponúkol takú kompenzáciu, že sme Alanovi umožnili rozhovory s týmto klubom. Utorkový tréning povedie asistent John Carver," píše sa na nufc.co.uk. Niektoré stávkové kancelárie dokonca pozastavili možnosť tipovať na príchod Pardewa do Crystal Palace.

 

Prekvapujúcou náhradou za Pardewa na lavičke "strák" by sa podľa agentúry PA Sport mohol stať súčasný hráč Newcastlu Fabricio Coloccini. Tridsaťdvaročný argentínsky stredný obranca by pôsobil ako hráč aj tréner. Do St. James´ Parku prišiel v roku 2008 zo španielskeho Deportiva La Coruňa. V najvyššej anglickej súťaži dosiaľ nazbieral 206 štartov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies