Parašutista dopadol medzi divákov

NETKY.SK • 24 September 2017, 10:07 • 2 min
Parašutista dopadol medzi divákov

PRAHA - Pri zoskoku parašutistov na Dňoch armády v Prahe sa v sobotu jeden z nich netrafil do určeného priestoru a dopadol medzi divákov. Zranení boli dvaja diváci aj výsadkár.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala o 14:15. Na miesto nešťastia boli vyslané dve sanitky, ktoré ošetrili dve osoby. 36-ročný parašutista utrpel pomliaždeniny chrbta a nôh, následne bol prevezený do vojenskej nemocnice.

 

Ďalej ošetrili ženu s pomliaždeninami chrbta a ruky. Sanitka ju previezla do motolskej nemocncie.

 

Podľa hovorkyne záchranárov bolo zranené aj  dieťa. To bolo prevezené do nemocnice zachranárským vozdilom, ktoré zaisťovalo na akcii zdravotnú pomoc.

 

obrazok

 

Malo ísť o záverečný zoskok ôsmich parašutistov. Nehodu mal zapríčiniť vietor, ktorý odniesol jedného z parašutistov medzi divákov, kde zhodil aj oplotenie a dopadol na divákov.

 

Ďalších sedem parašutistov, ktorí skákali s ním dopadli na určenú plochu. Akciu nešťastná udalosť nenarušila pretože išlo o záverečné vystúpenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies