Paramore pre chorobu Hayley Williams zrušili niekoľko koncertov

NETKY.SK • 7 August 2014, 14:25 • 2 min
Paramore pre chorobu Hayley Williams zrušili niekoľko koncertov

USA - Americká rocková formácia Paramore musela zrušiť dva koncerty, ktoré mali odohrať 4. a 5. augusta v Texase. Dôvodom bola choroba speváčky Hayley Williams.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Meridianu v Mississippi o tom informovala prostredníctvom webstránky www.paramore.net, kam napísala, že trpí infekciou dýchacích ciest a celkovým vyčerpaním. Priznala tiež, že je z toho veľmi smutná, pretože neznáša, ak musí čokoľvek rušiť. Zároveň sa fanúšikom a fanúšičkám poďakovala za porozumenie a dodala, že ak sú sklamaní, chápe to.

Vďaku vyjadrila aj kapele Fall Out Boy, ktorá predĺžila svoje pondelkové vystúpenie, a zastúpila tak Paramore. Ďalší zo série koncertov by sa mal uskutočniť už dnes, pričom podľa dostupných informácií by už Williams mala vystupovať. Nasledujúce koncerty by sa mali uskutočniť podľa plánu. 

 

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Debutovali o rok neskôr albumom All We Know Is Falling, po ktorom nasledovali nahrávky Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a Paramore (2013). V roku 2010 z kapely odišli dvaja zakladajúci členovia - bratia Josh a Zac Farrovci. V súčasnosti tvoria zostavu speváčka Hayley Williams, basgitarista Jeremy Davis a gitarista Taylor York, pričom na koncertoch s nimi hrávajú ďalší traja hudobníci. Medzi ich najznámejšie skladby patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun. Na konte majú dve Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award, tri NME Awards a tri nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies