Paramore nahrávajú nový album s pôvodným bubeníkom

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 13:36 • 2 min
Paramore nahrávajú nový album s pôvodným bubeníkom

BRATISLAVA - Americká rocková skupina Paramore nahráva nový album s pôvodným bubeníkom Zacom Farrom.

slovakia

left justify in out

Správy o návrate muzikanta, ktorý kapelu opustil pred šiestimi rokmi, sa pritom na sociálnych sieťach objavovali už niekoľko týždňov. I keď skupina sa k tomu dosiaľ oficiálne nevyjadrila, prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnili fotografiu, ktorá tieto domnienky potvrdila.

 

"Máme po obede. Pracujeme na albume," uviedli v popise záberu, ktorý zachytáva aj 26-ročného bubeníka. V skupine nahradil Aarona Gillespieho, ktorý s ňou koncertoval od roku 2013 a vo februári sa vyjadril, že na novom albume nebude spolupracovať. Prípravy novej štúdiovky skupina potvrdila v januári, pričom dátum vydania zatiaľ nie je známy.


Paramore vznikli vo Frankline v štáte Tennessee. Po debutovom albume All We Know Is Falling (2005) vydali štúdiovky Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a Paramore (2013), pričom s posledným menovaným sa im podarilo dobyť americký rebríček.

 

Okrem toho vydali aj dve živé nahrávky a štyri EP. Medzi ich najznámejšie skladby patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun. Na konte majú jednu cenu Grammy, päť Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award či tri NME Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona