Paralympijské: Hry v Londýne bude vysielať viac ako sto krajín

NETKY.SK • 28 August 2012, 06:47 • 2 min
Paralympijské: Hry v Londýne bude vysielať viac ako sto krajín

Paralympijské Hry v Londýne bude vysielať viac ako sto krajín - Ostatné športy Organizátori paralympijských hier v Londýne oznámili, že podujatie budú prenášať televízne spoločnosti do viac ako 100 krajín. Je to najvyšší počet v doterajšej histórii paraly

slovakia

left justify in out

imgOrganizátori paralympijských hier v Londýne oznámili, že podujatie budú prenášať televízne spoločnosti do viac ako 100 krajín. Je to najvyšší počet v doterajšej histórii paralympiád.
      "Paralympiáda v Londýne bude mať viac športovcov, viac účastníckych krajín i viac zástupcov médií ako kedykoľvek predtým," konštatoval šéf organizačného výboru Sebastian Coe.
      Napriek tomu je prezident Medzinárodného paralympijského výboru Philip Craven rozčarovaný z toho, že spoločnosť NBC plánuje na území USA odvysielať z podujatia súhrnne iba 5,5 hodiny po skončení hier.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies