Paralympijonička Henrieta Farkašová získala veľký krištálový glóbus

NETKY.SK • 13 Február 2018, 19:30 • 2 min
Paralympijonička Henrieta Farkašová získala veľký krištálový glóbus

BRATISLAVA - Historicky najúspešnejšia slovenská paralympijská zjazdárka Henrieta Farkašová spolu s navádzačkou Natáliou Šubrtovou získali veľký krištáľový glóbus za celkové prvenstvo vo Svetovom pohári v sezóne 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Medzi zrakovo znevýhodnenými mužmi skončil Marek Kubačka s navádzačkou Máriou Zaťovičovou celkovo druhý a získal malý glóbus za triumf v obrovskom slalome. Jakub Krako a navádzačom Branislavom Brozmanom obsadil celkovo tretie miesto a zároveň je druhý v obrovskom slalome a super-G. Vlaňajší celkový víťaz Miroslav Haraus s navádzačom Marošom Hudíkom obsadil v práve skončenej sezóne konečnú siedmu priečku.

 

Petra Smaržová skončila medzi telesne znevýhodnenými stojacimi ženami celkovo štvrtá, v slalome obsadila 3. miesto a v obrovskom slalome druhú priečku. V mužskej kategórii skončil Martin France medzi stojacimi celkovo trinásty. Informoval oficiálny web Slovenského paralympijského výboru (SPV).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies