Paraguaj na Copa America so Santa Cruzom i Valdezom, ale bez Barriosa

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 20:08 • 2 min
Paraguaj na Copa America so Santa Cruzom i Valdezom, ale bez Barriosa

ASUNCIÓN - Skúsení útočníci Roque Santa Cruz a Nelson Haedo Valdez nechýbajú v 23-člennej nominácii paraguajskej futbalovej reprezentácie na Copa America v USA (3.-26. júna). Tréner Ramon Diaz však nezaradil do kádra Lucasa Barriosa, ktorý bol vlani na kontinentálnom šampionáte v Čile najlepším strelcom "La Albirroja".

slovakia

left justify in out

V útoku sa Diaz bude spoliehať najmú na Daria Lezcana z nemeckého Ingolstadtu, ktorý strelil v juhoamerickej kvalifikácii MS 2018 už štyri góly. O post brankárskej jednotky budú bojovať kapitán tímu štvtťfinalistov MS 2010 v JAR Justo Villar s Antonym Silvom. Do nominácie sa dostali aj dvaja nováčikovia - Blas Riveros a Robert de Piris de Matta s Olimpie Asunción.

 

Paraguajčania odštartujú svoje účinkovanie na turnaji 4. júna duelom proti Kostarike. O tri dni neskôr ich čaká Kolumbia a 11. júna nastúpia proti domácim Američanom. Vlani postúpila pravlasť indiánskeho kmeňa Guaraní do semifinále, kde stroskotala na Argentíne. V súboji o tretie miesto potom prehrala s Peru.

 

nominácia Paraguaja na Copa America:

brankári: Justo Villar (Colo Colo), Antony Silva (Cerro Porteňo), Diego Barreto (Olimpia Asunción)

obrancovia: Paulo Da Silva (Toluca), Gustavo Gómez (Lanus), Pablo Aguilar, Miguel Samudio (obaja America), Bruno Valdez (Cerro Porteňo), Fabián Balbuena (Corinthians), Blas Riveros (Olimpia Asunción)

stredopoliari: Óscar Romero (Racing Club), Néstor Ortigoza (River Plate), Celso Ortíz, Rodrigo Rojas (AZ Alkmaar), Robert Piris Da Motta (Olimpia Asunción), Miguel Almirón (Lanus)

útočníci: Roque Santa Cruz (Malaga), Nelson Haedo Valdez (Seattle Sounders FC), Édgar Benítez (Queretaro), Derlis González (Dynamo Kyjev), Darío Lezcano (FC Ingolstadt), Jorge Benítez (Cruz Azul), Juan Manuel Iturbe (FC Bournemouth)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona