Parádna grilovačka

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 13:00 • 2 min
Parádna grilovačka

BRATISLAVA - Bravčová panenka je najušľachtilejšou časťou prasiatka. Tento jemný kúsok mäsa fascinuje gurmánov a môžete z neho vykúzliť stovky skvelých jedál. Môžeme ju grilovať v celku alebo nakrájanú na medailóniky.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 kg bravčovej panenky, 1 PL grilovacieho korenia, 4 strúčiky cesnaku, 2 PL francúzskej horčice, 1 dcl oleja

 

Príprava:

1. V miske zmiešame olej, prelisovaný cesnak, grilovacie korenie a horčicu. 

 

img

 

2. Mäso nakrájame na  1,5 cm plátky a namočíme do pripravenej marinády. 

 

img

 

Necháme odležať, potom už len grilujeme.

 

img

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies