Paradise Lost vydá koncom leta nový album

NETKY.SK • 23 Apríl 2017, 15:55 • 2 min
Paradise Lost vydá koncom leta nový album

BRATISLAVA - Anglická kapela Paradise Lost vydá koncom leta album Medusa. Novinka, ktorej presný dátum vydania zatiaľ nie je známy, ponúkne podľa gitaristu Grega Mackintosha osem skladieb.

slovakia

left justify in out

Muzikanti pracujú na albume v Orgone Studios v anglickej dedine Woburn v Bedfordshire s producentom Jaimem Gomezom Arellanom, ktorého talent v minulosti využili napríklad aj Ghost, Cathedral či Turisas. Skupina už prostredníctvom služby Instagram zverejnila niekoľko fotografií zo štúdia.

Paradise Lost vznikli v roku 1988 a sú považovaní za jedných z priekopníkov gothic metalu. Vo februári 1990 vydali prvý album Lost Paradise, pričom v júni 2015 ponúkli 14. štúdiovku The Plague Within. Na konte majú aj niekoľko koncertných záznamov, kompilácií či EP nahrávok. Zostavu v súčasnosti tvoria aj Nick Holmes (spev), Aaron Aedy (gitara), Steve Edmondson (basgitara) a bubeník Waltteri Väyrynen.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona