Pár z Cornwallu stratil svoj zamilovaný list pred viac ako šesťdesiatimi rokmi, nálezcovia im ho teraz vrátili

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 08:09 • 2 min
Pár z Cornwallu stratil svoj zamilovaný list pred viac ako šesťdesiatimi rokmi, nálezcovia im ho teraz vrátili

BRATISLAVA - Manželia z anglického Cornwallu získali naspäť stratený zamilovaný list z päťdesiatych rokov minulého storočia.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatdeväťročná Louie Edyvean si list, ktorý kedysi napísala svojmu budúcemu manželovi Derekovi, odložila do nádoby na cukor spolu so sobášnym listom. Pred zhruba piatimi rokmi však nádobu omylom dala charite. Od nej ju kúpila istá Cathy Davies, ktorá ju darovala svojej priateľke Lizzie Dixon. Práve ona list napokon našla, keď nádobu nešťastnou náhodou rozbila.

Fotografie listu a sobášneho listu následne zverejnila prostredníctvom miestnej facebookovej skupiny, kde podľa jej slov reagovali stovky ľudí ponúkajúc pomoc pri hľadaní manželov a už po zhruba piatich hodinách jej pátranie prinieslo výsledok. "Nikdy som si nemyslela, že ich nájdem. To, že sa mi to skutočne podarilo, bolo úžasné. Zavolala mi moja kamarátka s tým, že asi pozná ich nevestu. Volala sa Michelle Edyvean, mala teda rovnaké priezvisko," priblížila Davies, ktorá napokon nájdené dokumenty manželom osobne priniesla naspäť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies