Paquin, Moyer a Black pripravujú minisériu Madame X

NETKY.SK • 7 Marec 2015, 15:57 • 2 min
Paquin, Moyer a Black pripravujú minisériu Madame X

USA - Novozélandská herečka Anna Paquin, jej manžel Stephen Moyer a komik Jack Black pripravujú minisériu s názvom Madame X.

slovakia

left justify in out

Dielo inšpirované románom Môj smutne slávny život (2013) spisovateľky Kate Manning ponúkli televízii HBO. Seriál by mali produkovať spoločnosti Casm Films a Electric Dynamite, ktoré patria spomínaným umelcom a umelkyni. Tridsaťdvaročná Paquin by v projekte mala stvárniť dcéru imigrantov a vyškolenú pôrodnú asistentku Axie Muldoon, ktorá začne počas viktoriánskej éry v New Yorku spolu s manželom predávať „lunárne tabletky na ženské ťažkosti“. Scenár píše Julia Hart. Réžie by sa mala ujať Lynn Shelton.


Anna Paquin je rodáčkou z kanadského Winnipegu, no ako štvorročná sa s rodinou presťahovala na Nový Zéland. Nádejná herečka získala už ako 11-ročná Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe filmu Piano (1993), kde stvárnila dcéru nemej hrdinky v podaní Holly Hunter. Stala sa tak druhou najmladšou držiteľkou Oscara. Zahrala si vo filmovej sérii X-Men (2002, 2003, 2006), v snímkach Jane Eyre (1996), Na pokraji slávy (2000), Vreskot 4 (2011) či populárnom seriáli True Blood: Pravá krv (2008 - 2014), za ktorý si na konto pripísala aj Zlatý glóbus. Jej manželom je od augusta 2010 spomínaný Stephen Moyer, s ktorým má dcéru Poppy a syna Charlieho. Dvojica sa zoznámila práve pri nakrúcaní seriálu True Blood: Pravá krv.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies