Papiss Cissé mal naraz vzťah s piatimi ženami

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 10:31 • 2 min
Papiss Cissé mal naraz vzťah s piatimi ženami

LONDÝN - Senegalský futbalový útočník Papiss Demba Cissé je, zdá sa, "poriadny kvietok", pokiaľ ide o vzťahy so ženami.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný útočník anglického Newcastlu United sa pred mesiacom tajne oženil v Paríži s volejbalistkou Awou Diallovou. Britské médiá zverejnili informácie, že Cissé skrýva pred svetom aj ďalšie detaily zo svojho súkromia.

 

Búrku spôsobila istá žena menom Adji Sina Thiawová, z ktorej sa vykľula prvá manželka senegalského futbalistu z roku 2013. Daily Mail uviedol, že je navyše matkou dieťaťa, ktoré mu v roku 2001 porodila iba ako štrnásťročná. Ak by mu na to v tom čase prišli, hrozilo by mu 10 rokov za mrežami. Prípad je už však v súčasnosti premlčaný.

 

Cissé sa nikdy s Thiawovou nerozviedol. Stal sa tak bigamistom, hoci v Senegale to nie je zriedkavý jav. Ako dodal portál fakt.pl, okrem dvoch manželstiev v rovnakom čase chodil s ďalšími troma ženami.

 

"Kvôli nemu som si zničila život, prišla som o vzdelanie a mladosť. Papiss mi nasľuboval veľa vecí, ale nikdy nedodržal svoje slovo. O mňa a môjho syna sa starala moja mama. V roku 2014 odišiel a bez vysvetlenia povedal, že medzi nami je koniec," povedala Thiawová, ktorej Cissého matka mesačne posiela výživné 500 libier. Pre zaujímavosť, útočník zarába v Newcastli 40-tisíc libier týždenne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona