Papierne v Ružomberku plánujú veľkú odstávku: Domácnosti ostanú bez teplej vody

NETKY.SK • 7 September 2017, 06:00 • 2 min
Papierne v Ružomberku plánujú veľkú odstávku: Domácnosti ostanú bez teplej vody

RUŽOMBEROK - Ružomberský celulózovo-papierenský podnik Mondi SCP plánuje od 18. do 22. septembra celozávodnú odstávku.

slovakia

left justify in out

V tomto období môže dôjsť k vzniku zápachu a výpadkom teplej vody.

 

"Plánovaná letná odstávka je veľmi dôležitá na zabezpečenie nepretržitej efektívnej a bezpečnej výroby celulózy a papiera," zdôraznil Bernhard Peschek, prezident spoločnosti Mondi SCP. Na túto dočasnú odstávku sa závod podľa neho dobre pripravil. "Dodávky zákazníkom boli naplánované vopred a odstávka na ne teda nebude mať žiadny vplyv. Logistika a časové harmonogramy pre našich dodávateľov boli taktiež vypracované vopred," dodal.

 

Letná odstávka však zahŕňa aj údržbu sústavy tepelných zariadení, preto bude mať vplyv na dodávky teplej vody do ružomberských domácností napojených na spoločnosť Centrálne zásobovanie teplom. Problémy môžu obyvatelia zaznamenať od 16. do 23. septembra, doplnila hovorkyňa spoločnosti Mondi SCP Martina Pilárikov. "Vopred sa ospravedlňujeme za prípadné nepríjemnosti," dodala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies