Papierne podporia finančne viacero investičných projektov Ružomberku

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 14:18 • 2 min
Papierne podporia finančne viacero investičných projektov Ružomberku

RUŽOMBEROK - Na revitalizáciu parku na sídlisku Roveň poputuje 50.000 eur, 40.000 eur na revitalizáciu športovo-oddychového areálu na Kľačne, 20.000 eur na druhú etapu rekonštrukcie materskej školy a 40.000 eur.

slovakia

left justify in out

Konkrétnym výsledkom podpísaného tohtoročného memoranda o spolupráci medzi ružomberskou radnicou a tamojším celulózo-papierenským koncernom Mondi SCP je séria podporených investičných projektov v celkovej výške 150.000 eur.

"Je skvelé, že sa nám vďaka podpore Mondi SCP podarilo v tomto roku priamo investovať do užitočných projektov zameraných na voľný čas, šport a oblasť školstva. Verím, že takáto prospešná spolupráca bude naďalej pokračovať," vyzdvihol prínos pre obyvateľov i návštevníkov Ružomberka primátor Ján Pavlík.

Na revitalizáciu parku na sídlisku Roveň poputuje 50.000 eur, 40.000 eur na revitalizáciu športovo-oddychového areálu na Kľačne, 20.000 eur na druhú etapu rekonštrukcie materskej školy a 40.000 eur na dostavbu viacúčelových ihrísk v Bielom Potoku, Čutkovskej a Hrabovskej doline.

"Tieto projekty sme podporili veľmi radi, lebo smerujú do trvalého zlepšenia mestskej infraštruktúry. Našu pomoc treba vnímať aj ako ocenenie pozoruhodnej vízie a odvahy vedenia mesta pustiť sa do realizácie väčších koncepčných projektov na podporu zdravého životného štýlu," skonštatoval prezident Mondi SCP Roman Senecký.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies