Pápež sa modlí za obete hurikánu Sandy

NETKY.SK • 31 Október 2012, 13:50 • 2 min
Pápež sa modlí za obete hurikánu Sandy

Pápež sa modlí za obete hurikánu Sandy - Svet Na svojej týždennej audiencii sa pápež prihovoril pútnikom, zhromaždeným na Námestí sv. Petra.

slovakia

left justify in out

img

Na svojej týždennej audiencii sa pápež prihovoril pútnikom, zhromaždeným na Námestí sv. Petra.

Pápež Benedikt XVI. dnes povedal, že sa modlí za obete hurikánu Sandy a vyjadril svoju podporu všetkým, ktorí pomáhajú odstraňovať následky ničivej búrky.

Na svojej týždennej audiencii sa pápež prihovoril pútnikom, zhromaždeným na Námestí sv. Petra, ktoré bolo vystavené dažďu a vetru, uviedla tlačová agentúra AP.

Benedikt XVI. zdôraznil, že si uvedomuje devastáciu východného pobrežia Spojených štátov, modlí sa za obete a cíti solidaritu so všetkými, ktorí sú zapojení do prác pri odstraňovaní následkov búrky a do obnovy.

Superbúrka Sandy, ktorá postihla Spojené štáty, si predtým v Karibiku vyžiadala takmer 70 obetí. Na východnom pobreží USA zahynulo zhruba 50 ľudí, z toho 22 osôb prišlo o život v metropole New York.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies