Pápež František vydá pop-rockový album

NETKY.SK • 26 September 2015, 14:02 • 2 min
Pápež František vydá pop-rockový album

BRATISLAVA - Pápež František vydá pop-rockový album s názvom Wake Up!. Nahrávka by sa mala dostať do predaja 27. novembra, pričom v rovnaký deň vyjde aj štúdiovka britskej kapely The Vamps s názvom Wake Up.

slovakia

left justify in out

„Je to naozaj skvelé. Je to úžasne cool. Nevedel som, že pápež sa chystá niečo vydať. No to, že to vyjde v rovnaký deň ako náš album a ešte aj pod veľmi podobným názvom, je úžasné. Veľmi sa tešíme a sme poctení, že náš album vyjde v rovnaký deň ako ten pápežov s príbuzným názvom. Je to skvelé,“ uviedol pre agentúru AP gitarista James McVey zo spomínanej formácie.


Album hlavy katolíckej cirkvi bude pozostávať z 11 skladieb rôznych žánrov. Ich súčasťou sú úryvky z pápežových prejavov v angličtine, taliančine, španielčine a portugalčine. Pontifik, ktorý je v súčasnosti na návšteve v USA, už z nahrávky predstavil pieseň Wake Up! Go! Go! Forward!.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies