Pápež František varoval pred korupciou

NETKY.SK • 18 September 2016, 14:37 • 2 min
Pápež František varoval pred korupciou

VATIKÁN - Pápež František varoval dnes počas modlitby Anjel Pána vo Vatikáne pred korupciou a prirovnal ju k drogovej závislosti. Informáciu priniesla tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Aj korupcia živí podľa slov hlavy katolíckej cirkvi závislosť a podporuje biedu a utrpenie. Existuje mnoho obetí rozšírenej korupcie, dodal.


"Ak pracujeme za integritu, transparentnosť a bratstvo, stávame sa remeselníkmi spravodlivosti a otvárame horizonty nádeje a mieru pre svet. Nech nám Pán Boh pomáha vždy nájsť správnu cestu a aj veslovať proti prúdu," zdôraznil pápež František.


Najvyšší predstaviteľ katolíckej cirkvi využil túto príležitosť, aby informoval prítomných aj o svojich plánoch zúčastniť sa v utorok v Assisi na Svetovom dni modlitby za pokoj. Súčasne vyzval veriacich, aby sa pripojili k modlitbám za mier na planéte.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies