Pápež František: spoznajte bližšie život milovníka tanga a vážnej hudby

NETKY.SK • 9 Jún 2013, 10:58 • 2 min
Pápež František: spoznajte bližšie život milovníka tanga a vážnej hudby

BRATISLAVA – Elektronické vydanie knihy o súkromí pápeža Františka ako aj jej tlačenú podobu prináša v týchto dňoch na Slovensko katolícke Vydavateľstvo Don Bosco (VDB). Kniha s názvom Pápež František – rozhovory s Jorgem Bergogliom ponúka možnosť bližšie spoznať život vtipného a skromného kňaza, milovníka tanga a vážnej hudby, nadšeného učiteľa, bystrého a obratného človeka, ktorý sa stal hlavou Katolíckej cirkvi.

slovakia

left justify in out

„Sme veľmi radi, že slovenskému čitateľovi môžeme priblížiť život nášho Svätého Otca,“ povedal riaditeľ vydavateľstva Ján Miško pre agentúru STA. Ide o prvú knihu, ktorú vydavateľstvo Don Bosco vydá aj v elektronickej podobe. Vydavateľstvo Don Bosco pred dvoma rokmi vydalo podobnú knihu - interview s pápežom Benediktom XVI. s názvom Svetlo sveta. Vydavateľstvo Don Bosco vzniklo v roku 1994 a patrí medzi najväčšie katolícke vydavateľstvá na Slovensku. Publikačnou činnosťou sa zameriava na širšie ľudové vrstvy, mladých ľudí, rodiny, vychovávateľov a kresťanské spoločenstvá. Spolupracuje na rôznych projektoch a vydalo viacero úspešných titulov, napr. obľúbenú edíciu príbehov Bruna Ferrera a edíciu Viera do vrecka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies