Papavasiliou: Ak má byť niekto sklamaný, je to Slovan

NETKY.SK • 21 September 2015, 11:35 • 2 min
Papavasiliou: Ak má byť niekto sklamaný, je to Slovan

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava nastúpili v nedeľnom domácom stretnutí 9. kola Fortuna ligy 2015/2016 proti hráčom úradujúceho slovenského šampióna i aktuálneho lídra tabuľky AS Trenčín, ktorý navyše ešte neprehral v tejto sezóne najvyššej dlhodobej súťaže. Napriek tomu však cyperský tréner "belasých" Nikodimos Papavasiliou nepovažoval bezgólovú remízu za úspech.

slovakia

left justify in out

"Vypracovali sme si veľa dobrých šancí, chýbalo nám iba gólové zakončenie. Ak má byť niektoré mužstvo sklamané z výsledku, je to určite Slovan. Potvrdilo sa, že sa zlepšujeme zo dňa na deň. Pokračujeme ďalej v našej práci, aby sme družstvo dostali na želanú úroveň," citovala oficiálna internetová stránka bratislavského klubu 45-ročného kouča Papavasilioua.

 

Odstup medzi nedeľnými súpermi vo fortunaligovom poradí zostal naďalej osembodový. "Pripravovali sme sa na ťažké vystúpenie, veď sme hrali proti lídrovi. Naše očakávania sa splnili, videli sme zaujímavý a kvalitný zápas. Zverencov môžem za výkon len pochváliť, dodržali stanovenú taktiku a ukázali veľkú túžbu po víťazstve. Veľmi sme chceli triumfovať a znížiť manko," doplnil Cyperčan.

 

Ivan Vrabec, ktorý spoločne s Martinom Ševelom tvorí trénerskú dvojicu Trenčína, sa po dueli uspokojil aj s bodom. "Bolo to dobré predstavenie s príležitosťami na oboch stranách. Oba tímy išli za víťazstvom, ale možnosti zostali nepremenené. Pokiaľ by niekto dosiahol úvodný zásah, zrejme by išlo o rozhodujúci moment. Naším cieľom bol zisk troch bodov, no rešpektujeme silu Slovana a berieme aj tento rezultát," zhodnotil Vrabec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies