Paparazzovia nedovolia Mourinhovi ani zájsť do reštaurácie

NETKY.SK • 26 Október 2016, 10:11 • 2 min
Paparazzovia nedovolia Mourinhovi ani zájsť do reštaurácie

MANCHESTER - Portugalský futbalový tréner José Mourinho nespomína v dobrom na začiatky v anglickom klube Manchester United, aspoň čo sa súkromia týka.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatriročný rodák zo Setúbalu prevzal mužstvo "červených diablov" v lete po Holanďanovi Louisovi van Gaalovi a v úvodných týždňoch tohto angažmánu žil v hoteli v centre mesta, okolo ktorého permanentne krúžili dotieraví paparazzovia. Mourinho tvrdí, že ani tá najmenšia vychádzka do reštaurácie sa nezaobišla bez problémov. "Poznáte históriu paparazzov. Pre hotel a značku oblečenia, ktorá ma oblieka, je to úžasné, pretože sú tam každý deň. Každý si všimne meno hotela a veci, ktoré máte na sebe, no pre mňa je to trochu katastrofa. Občas si chcem vyjsť von a nemôžem," vyhlásil Mourinho pre britský denník Telegraph, citoval ho aj portál squawka.com. "Keď idem iba cez most do reštaurácie, je to naozaj zlé. Našťastie mám nejaké možnosti, vďaka ktorým mi chodia potraviny priamo domov," dodal niekdajší úspešný kouč FC Chelsea, Interu Miláno či Realu Madrid.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies