Paparazzo chce od Sama Worthingtona vysúdiť milióny dolárov

NETKY.SK • 13 September 2014, 14:18 • 2 min
Paparazzo chce od Sama Worthingtona vysúdiť milióny dolárov

BRATISLAVA - Paparazzo Shang Li, s ktorým sa vo februári pobil austrálsky herec Sam Worthington, chce od rodáka z britského Godalmingu a jeho priateľky, modelky Lary Bingle, vysúdiť desať miliónov amerických dolárov (v prepočte viac ako 7,7 milióna eur). Informoval o tom portál TMZ.

slovakia

left justify in out

Predmetom sporu je incident, ktorý sa odohral 23. februára v New Yorku. Dvadsaťsedemročná Bingle tvrdí, že ju paparazzo kopol do nohy, keď dvojica vychádzala z baru. Následne ho 38-ročný Worthington viac ráz udrel do tváre. Oboch mužov neskôr zatkli. Herec však polícii povedal, že len bránil priateľku. Za vyjadrenia o fotografovi čelia Worthington a Bingle aj obvineniu z ohovárania a urážky na cti. Sheng Li si mal počas bitky poraniť rameno, palec a zápästie. Utŕžil tiež viacero škrabancov.

 

Samuel Henry John Worthington sa už ako šesťmesačný presťahoval s rodinou do austrálskeho Perthu. Zlom v jeho hereckej kariére nastal v roku 2009, keď sa predstavil ako Jake Sully v dobrodružnom fantasy Avatar a tiež ako Marcus Wright v akčnom sci-fi Terminator Salvation. Následne si zahral Persea v snímke Súboj Titanov (2010), pričom túto úlohu si zopakoval aj v pokračovaní s názvom Hnev titanov (2012). Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Last Night (2010), Dlh (2010) či Muž na hrane (2012). Vzťah s Bingle potvrdil vlani v októbri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies