Papa Roach zverejnili pieseň Help

NETKY.SK • 19 Február 2017, 13:25 • 2 min
Papa Roach zverejnili pieseň Help

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Papa Roach zverejnila skladbu Help. Novinka sa bude nachádzať na očakávanom albume, ktorý skupina plánuje vydať tento rok.

slovakia

left justify in out

Názov ani dátum vydania zatiaľ nie sú známe. Muzikanti nahrávali album v štúdiu Steakhouse v losangeleskej štvrti North Hollywood. Formácia zo štúdiovky predtým predstavila skladbu Crooked Teeth aj s videoklipom.

 


Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. V kapele pôsobia Jacoby Shaddix (spev), Jerry Horton (gitara), Tobin Esperance (basgitara) a Tony Palermo (bicie). Na konte majú nahrávky ako napríklad Old Friends from Young Years (1997), Infest (2000), Lovehatetragedy (2002), Getting Away with Murder (2004), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), The Connection (2012) a F.E.A.R. (2015). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away with Murder, Scars alebo Forever.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies