Papa Roach zverejnili detaily očakávaného albumu

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 08:51 • 2 min
Papa Roach zverejnili detaily očakávaného albumu

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Papa Roach predstavila názov, termín vydania, obal a tracklist svojej deviatej štúdiovky.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude volať Crooked Teeth, do predaja sa dostane 19. mája a v základnej verzii bude obsahovať desať skladieb. Na deluxe verzii budú ďalšie tri piesne a taktiež druhé CD so záznamom koncertu v Detroite. Kapela nahrávala nové skladby v Los Angeles, pričom producentsky sa na albume podieľali Nicholas “Ras” Furlong, Colin Brittain a Jason Evigan. Hosťami zas budú speváčka Skylar Grey a rapper Machine Gun Kelly. Papa Roach z novinky zatiaľ predstavili single Crooked Teeth a Help, pričom k druhému menovanému v piatok zverejnili aj lyric video. Titulná skladba sa klipu dočkala ešte začiatkom februára.

Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. V kapele momentálne pôsobia Jacoby Shaddix (spev), Jerry Horton (gitara), Tobin Esperance (basgitara) a Tony Palermo (bicie). Na konte majú albumy Old Friends From Young Years (1997), Infest (2000), Lovehatetragedy (2002), Getting Away With Murder (2004), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), The Connection (2012) a F.E.A.R. (2015). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away With Murder, Scars alebo Forever. 

Tracklist albumu Papa Roach - Crooked Teeth:
01 Break The Fall
02 Crooked Teeth
03 My Medication
04 Born For Greatness
05 American Dreams
06 Periscope f. Skylar Grey
07 Help
08 Sunrise Trailer Park f. Machine Gun Kelly
09 Traumatic
10 None Of The Above

bonusové skladby deluxe edície:
11 Ricochet
12 Nothing
13 Bleeding Through



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies